חרבות ברזל - כל העדכונים
סטורי-מאמאנט-הטורניר-הבא
סטורי-מאמאנט-סיפורי-שחקניות
סטורי-מאמאנט-אירועים-קהילתיים
סטורי-מאמאנט-מה-חדש-בליגות
סטורי-מאמאנט-נשים-מעוררות-השראה

מתכון לקציצות הבשר של עפרה אברמוביץ'

כולכן מכירות את המוטו של מאמאנט - כל אחת יכולה! זה נכון לכדורשת ונכון לחיים! והנה נוסדה לה פינה חדשה אצלנו...מתכון שכל אחת יכולה. פותחת את הפינה עופרה אברמוביץ', מייסדת מאמאנט, עם מתכון לקציצות הבשר המפורסמות שלה....מוזמנות לנסות 🙂


אם אתן רוצות לשתף מתכון, אתן מוזמנות לשלוח אלינו במייל תמונות ומתכון ונשמח לשתף. זה הדוא"ל: info.mamanet@gmail.com

המתכון של עופרה:
לקציצות:

חצי קג בשר טחון ( אני השתמשתי בעוף)
בצל קצוץ
2 שיני שום קצוצות
1/2 חבילת פטרוזיליה קצוצה
במקרה היו לי עלי מנגולד אז גם הוספתי
2 ביצים
חופן גדול פירורי לחם
פלפל שחור
מלח
יש לי מלח שום שקניתי בחו"ל-טעים..
ומי שרוצה קצת טעם מתובל אז תוסיפו מעט אבקה להכנת פלאפל..

לערבב הכל יחד.
לשים במחבת שמן זית
1 בצל קצוץ לטגן .עד שמזהיב
להכין קציצות בגודל כדורי פינג פונג (לא מנופחים..)
להכניס למחבת להמשיך לטגן עד שהקציצות מקבלות צבע זהוב.

לחתוך 3 תפוחי אדמה לקוביות להכניס ולהמשיך לטגן
להוסיף 3 ראשי שום
כשהכל נהיה קצת שחום להוסיף מים רותחים
לתבל במלח פלפל ותבלינים שאוהבים
לבשל על אש נמוכה שעה..

אפשר להכין עם אורז בצד. אני מכינה בורגול....
בתיאבון ושבת שלום 🙏

מתכון לקציצות הבשר של עפרה אברמוביץ'